На Львівщині страхуванням скористалося понад 5 тисяч медиків

1572 0
Програма страхування почала діяти 28 квітня цього року.
Фото: Ігор Берник

Фото: Ігор Берник

На Львівщині протягом місяця застрахувалося 5 094 медичних працівники. Страхування проводить міжнародна компанія «Уніка», що використовує кошти із благодійних внесків. Про це під час брифінгу сьогодні, 29 травня, у Львівській ОДА повідомив помічник координатора Центру у питаннях страхування Кіндрат Гвоздинський.

Програма страхування почала діяти 28 квітня. Зараз у компанії просять, аби до них долучився бізнес для того, щоб допомогти медичним працівникам. Також, за словами директора департаменту охорони здоровя ЛОДА Ореста Чемериса, станом на сьогодні коронавірус підтвердили у 316 медпрацівників.

Читайте також: Чому заражаються медики або Давайте купувати те, що справді захищає

Нагадаємо, що на Львівщині сформували страховий стабілізаційний фонд для виплат медикам, які інфікувалися коронавірусом. Кошти акумулюватиме із благодійних внесків міжнародна страхова компанія «Уніка». Компанія безкоштовно адмініструватиме накопичення фонду та його поповнення.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!