На Львівщині оголосили штормове попередження

26403 0
Львів'ян попереджають про грози, град та туман.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Протягом 3 та 4 травня в Пустомитівському, Жовківському та Кам’янка-Бузькому районах Львівщини та у Львові збережеться надзвичайна (5-й клас) пожежна небезпека, а також туман, грози та град. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

Водночас сьогодні, 3 травня, у Яворівському та Стрийському, та завтра, 4 травня, ще у Бродівському та Мостиському районах – висока (4-й клас) пожежна небезпека.

Читайте також: Наші люди й зараз спалюють суху траву. Як це працювати надзвичайником під час карантину

Також, за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території Львівської області та у Львові сьогодні, 3 травня, вранці та вдень прогнозують подекуди грози й град.

Головне управління ДСНС України у Львівській області просить мешканців дотримуватися правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці. У разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!