На Львівщині оголосили штормове попередження через заморозки

23045 0
Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

На території Львівської області 17-18 квітня вночі та вранці на поверхні ґрунту та місцями в повітрі прогнозуються заморозки 0-3 градуси, на дорогах ожеледиця. Про це повідомляють у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології України.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. За поганих погодних умов зокрема ожеледиці водіям транспортних засобів слід бути вкрай уважними.

«Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій», – йдеться в повідомленні пресслужби Головного управління ДСНС у Львівській області.

У разі виникнення небезпеки потрібно телефонувати до Служби порятунку «101».

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!