На Львівщині ремонтують дорогу до Центру реабілітації для осіб з інвалідністю

2783 0
У Великому Любені ремонтують вулицю, що веде до реабілітаційного центру «Галичина».
Фото: Національна Асамблея людей з інвалідністю України

Фото: Національна Асамблея людей з інвалідністю України

Дорожники ремонтують вулицю Спортивну у смт. Великий Любінь Городоцького району. Тут розширять існуючу дорогу, влаштують нову основу,  хідники та покриття з фігурних елементів мощення.

Читайте також: Уряд забрав 62 млн у онкохворих і віддав їх на будівництво львівських доріг

«Ця дорога веде до реабілітаційного центру Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Галичина». Її ремонт дозволить людям з інвалідністю вільно пересуватися», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Замовником робіт є Великолюбінська селищна рада. Протяжність вулиці становить 700 метрів. На ремонтні роботи виділили 6 млн гривень із Державного дорожнього фонду.

Нагадаємо, що за даними видання Наші гроші, дві третини усіх дорожніх підрядів Служби автомобільних доріг у Львівській області у 2020 році сумою від 100 млн гривень отримали три компанії – ТОВ «Автомагістраль-Південь», ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Техно-Буд-Центр».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!