Спортивній школі на Львівщині присвоїли ім’я загиблого воїна

2137 0
Дмитро Сидорук – учасник першої збірної України на Іграх Нескорених, срібний призер Invictus Games у Торонто.
Фото: НОК

Фото: НОК

Комплексна обласна дитячо-юнацька спортивна школа, яка раніше мала назву «Здоров‘я», тепер носить ім‘я загиблого воїна Дмитра Сидорука. Про це повідомив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім‘як.

«Незламність, про яку сьогодні багато говоритимемо, має конкретні імена. Одне з них – львів‘янина, спортсмена, чемпіона світу зі стрільби з лука серед юнаків, тренера, нескореного воїна Дмитра Сидорука. Нам важливо закарбувати ім‘я таких Героїв. Зробити так, щоб вони надихали наступні покоління, щоб  історію їх боротьби знали», – зауважив він. 

Читайте також: У Львові закликали світову спортивну спільноту не допускати росіян на Олімпійські ігри

Школа, яку назвали в честь воїна з Львівщини, виховує чемпіонів з гімнастики художньої, легкої атлетики, черлідингу, тенісу, кульової стрільби та стрільби з лука. Саме стрільбу з лука колись викладав Дмитро.

Нагадаємо, що 6 квітня 2022 року на війні загинув львів'янин Дмитро Сидорук – військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади, який у 2014 році був серед перших, хто став на захист рідної землі. 

Для довідки

Дмитро Сидорук – учасник першої збірної України на Іграх Нескорених, срібний призер Invictus Games у Торонто, тренер нинішніх збірних Invictus Games та Warrior Games зі стрільби із лука, суддя відборів та національних змагань.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!