На Львівщині відкриють перший кемпінг європейського зразка

2565 0
На Львівщині є декілька локацій, де розташований кемпінг.
Фото: pmg.ua

Фото: pmg.ua

На Сколівщині у селі Корчин на початку червня запрацює нова туристична локація-кемпінг «Мала Річка». Поруч з нею розташовані туристичні магніти Львівщини, як-от Національний природний парк «Сколівські Бескиди» з горою Парашка, водоспади Гуркало та Кам’янка, історичний заповідник Тустань.

Як пояснюють в управлінні туризму та курортів Львівської ОВА, кемпінг – це формат спокійного відпочинку, досвіду взаємодії з природою через продуману організацію простору та забезпечення комфорту.

Читайте також: 5 місць у Львові, де квітнуть сакури.

«Людям зараз дуже потрібне відчуття спокою і взаємодії з природою. Фахівці рекомендують для перезавантаження ретрит – період особистого чи групового усамітнення для духовної чи психологічної роботи над собою», – кажуть в упрвлінні.

Додамо, що на Львівщині є десятки кемпінг-локацій для тих, хто полюбляє природу. Серед них, приміром, «Stodola», що в Сколівському районі, в селі Долинівка та «Бухта вікінгів» в Старому селі неподалік Львова. Також кемпінг є в Миколаївському районі, в селі Луб'яна, йдеться про відпочинковий комплекс «Медовий блюз» тощо.

Для довідки

Кемпінг – це спосіб проведення часу на природі, який включає ночівлю у наметі, або спеціально обладнаному авто. Для кемпінгу необхідно мати намет, з декількома відсіками, умовами для зберігання речей, можливістю установки ліхтаря, сітками від комах, тощо. Спальний мішок або похідний комплект, що включає ковдру і подушку. Аптечку першої допомоги, ліхтарик, рушники та предмети гігієни. Також потрібно мати посуд і пристосування для готування – газовий пальник, мангал, гриль, казанок тощо.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!