На Львівщині жалоба за загиблими у зоні АТО

2574 0
На Львівщині сьогодні та завтра – жалоба за загиблими військовослужбовцями, що брали участь в АТО на Сході України.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

Згідно з розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації, на території області в знак скорботи за загиблими у Дні жалоби рекомендовано приспустити Державні прапори України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів влади, підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності. Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Також органам влади на місцях та підприємствам і організаціям незалежно від форм власності скасувати у Дні жалоби проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань.

Львівській обласній державній телерадіокомпанії обмежити у Дні жалоби трансляцію розважальних теле- та радіопередач.

Нагадаємо, у п’ятницю, 8 серпня, Львів прощається зі ще одним Героєм, який загинув в зоні АТО. Віталій Остяк був активним учасником Євромайдану, служив у 79-тій Миколаївській механізованій бригаді.

Прощання з Віталієм Остяком відбудеться о 12:00 на вул. Шептицьких, 44 у Винниках, де мешкають батьки загиблого. Потім домовину перевезуть в церкву св. Миколая, що у селі Чижки Пустомитівського району.

Заупокійна Літургія та прощання в церкві відбудеться о 13:00, а о 14:00 відбудеться похорон на кладовищі в селі Чижки.

У загиблого Віталія Остяка залишився син Данило-Денис, 13 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!