На Львівській митниці запроваджують додатковий робочий день

1977 0
Відділ митного оформлення №1, що розташований у Городку, працюватиме щосуботи повний робочий день з 9:00 до 18:00 год.
фото: www.varianty.net

фото: www.varianty.net

Підприємствам не потрібно буде оформлювати попередні заявки на цей день і сплачувати кошти за митне оформлення як у вихідний день, – інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За словами керівника Львівської митниці Левка Прокіпчука, цю новацію запровадили з 1-го жовтня терміном – один місяць. «Результати засвідчили ефективність такої роботи, відтак ми прийняли рішення продовжити цей експеримент», – зазначив він. Митники зауважують, що за цей час у цьому підрозділі додатково оформлено 342 декларації, переміщено понад 5 тис тонн товарів загальною вартістю 130 млн грн.

Читайте також: Митники застерігають львів'ян від нового виду шахрайства на кордоні

«Важливо пам’ятати, що митне оформлення тут можуть здійснювати не тільки підприємства Львівщини, а й з інших регіонів України, – розповів керівник Львівської митниці. – Для цього не потрібно оформляти попередні заявки на цей день і сплачувати кошти за митне оформлення як у вихідний день».

Нагадаємо, у березні розпочав роботу відділ митного оформлення №3 Львівської митниці ДФС, створений в результаті оптимізації структури Львівської митниці ДФС. Він розташований поряд з митним постом «Краковець» на українсько-польському кордоні, що своєю чергою дозволяє суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності значно економити на логістичних витратах. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!