На реставрацію площі у Золочеві, яку ремонтують від 2015 року, виділили ще понад 16 млн

1187 0
Торік на реконструкцію було скеровано майже 6,5 млн грн.

У Золочеві на Львівщині виділили ще 6,5 мільйонів гривень на реконструкцію площі Вічевої та прилеглих вулиць, які ремонтують від 2015 року. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації.

Читайте також: Стало відомо, які школи і садки відреставрують цього року на Львівщині

«Реконструкцію об’єкта розпочали ще у 2015 році, на що загалом передбачено 47 148,807 тис гривень. Зокрема, цьогоріч плановий обсяг фінансування це понад 6,5 млн грн кошти ДФРР та більш як 10 млн грн місцевий бюджет. До слова з ДФРР торік на реконструкцію було скеровано майже 6,5 млн грн», – зазначають. 

Зігдно з проєктом мають відреставруватим стилобат, тобто верхню частину пам’ятника Маркіяну Шашкевичу, замостити площу, зробити зовнішнє освітлення та встановити фонтан. Цього року по об’єкту відкорегували проєктно-кошторисну документацію та провели тендер. 

Станом на початок жовтня тривають роботи із встановлення вуличного освітлення, благоустрою території, монтаж нового стилобату пам'ятника, встановлення підпірної стінки та основи під фонтан. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65».

«Створення нового туристичного продукту збільшить фінансові надходження до міського бюджету на 7-10%, що дасть можливість удосконалювати туристичну інфраструктуру міста», – зазначили у ЛОДА

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!