Політична реклама

На «Шуварі» відкрили термінали «Овочі і фрукти» та «Риба і морепродукти»

1615 0
За участі Прем’єр-міністра України Миколи Азарова відбулося відкриття терміналів «Риба і морепродукти», «Овочі та фрукти» на оптовому ринку «Шувар» у Львові. І, як повідомив у коментарі журналістам гендиректор ТзОВ «Шувар» Роман Федишин, у спілкуванні з Прем’єром йому вдалося обговорити можливість державної підтримки щодо забезпечення шкіл і сиротинців соками зі свіжих овочів і фруктів.

«Головне питання – зважаючи на те, що цього року дуже дешева сільськогосподарська продукція (морква, яблука), ми зробимо все, щоб у школах, у сиротинцях з’явилися соки-фреш», – розповів Федишин. На уточнююче запитання, чи пообіцяв Азаров державну підтримку цієї ідеї, Федишин відповів: «За деякий час ми про це вам повідомимо».

Джерело: ZIK

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!