Політична реклама

На вулицях Хмельницького та Замарстинівській у Львові встановлюють системи водопостачання

943 0
На вулицях Б. Хмельницького та Замарстинівській проводиться встановлення систем водопостачання, а на вулицях Коперника та Городоцькій встановлюють каналізаційні колодязі.

Як розповів директор Львівавтодору Олег Береза, на сьогодні на вулиці Б. Хмельницького вже здійснено демонтаж дорожнього покриття до моста, проводиться встановлення систем водопостачання, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.   За його словами такий же обсяг робіт проводиться на вулиці Замарстинівській.

Провели демонтаж дорожнього покриття до моста на вулиці Б. Хмельницького, триває встановлення систем водопостачання. Аналогічний обсяг робіт з демонтажу дорожнього покриття та встановлення систем водопостачання здійснюється на вулиці Замарстинівській, - зазначив Олег Береза.

Він розповів, що на вулиці Коперника було встановлено шість каналізаційних колодязів, на вул Городоцькій – сім колодязів.

Паралельно з ремонтними роботами, виконуються роботи фахівців «Укртелекому», - додав О. Береза.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!