На вихідних до Львова з’їдуться понад 500 спортсменів кіокушинкай карате

2034 0
У неділю, 17 квітня, у Львівському палаці спорту «Україна» відбудеться відкритий чемпіонат України з кіокушинкай карате та відкритий Всеукраїнський турнір «Open Ukraine Shin-Kyokushinkai Cup Lviv-2016» у розділі «кумі те» серед юнаків та дівчат. Змагання зберуть понад 500 учасників зі всієї України.
фото: karate-bel

фото: karate-bel

Про це повідними в управлінні  фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

За попередніми заявками участь у змаганнях підтвердили 27 команд (540 учасників) з 16 областей України та м. Києва.

Початок змагань о 10:00, а урочиста церемонія о відкриття – о 13:30. Вхід вільний.

Зазначимо, організаторами змагань є Міністерство молоді та спорту України, федерація кіокушинкай карате України, управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівська обласна федерація кіокушинкай карате.

Довідка. Всесвітня федерація карате (WKO ShinKyokushinkai) налічує більш ніж 100000 членів в 70 країнах світу. Це одна з найбільших організацій повноконтактного карате у світі. WKO – організація з центром в Японії, батьківщини карате.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!