Політична реклама

На вихідних у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль. Вхід - 20 грн

1149 0
У п’ятницю, 20 квітня у Львові на подвір`ї палацу Потоцьких буде відкрито гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Першим заходом фестивалю стане гала-вечеря, а у суботу та неділю, 21-22 квітня, всі охочі зможуть відвідати ярмарок-презентацію страв львівської кухні, де можна буде посмакувати найсмачнішими стравами від львівських ресторанів. Вартість квитка на ярмарок-презентацію - 20 грн, - повідомили організатори.

Крім того, під час фестивалю "Львів на тарілці" у ресторанах та кав’ярнях Львова, які братимуть участь у заході, проведуть майстер-класи з готування певних страв.

Також в рамках фестивалю «Львів на тарілці» відбудеться «Український кавовий фестиваль», який об’єднає чотири національні чемпіонати, на яких буде визначено найкращих спеціалістів з приготування кави в Україні.

«Львів має стати гастрономічною столицею України, адже саме тут є унікальна кухня, яка поєднує як українські, так і польські, австрійські, вірменські, єврейські та інші страви. Тому цього року і започаткований такий фестиваль, який, я сподіваюсь, стане традиційним та щороку представлятиме все багатство львівської кухні», – зазначив організатор фестивалю Андрій Сидор.

Місце проведення гастрономічного фестивалю "Львів на тарілці":

м. Львів, вул. Коперника, 15, подвір'я Палацу Потоцьких
Години робота Ярмарку-презентації: 14:00 - 21:00 
Вартість квитків на Ярмарок-презентацію страв Львівської кухні: 20 грн. з особи
Вартість участі у Гала-вечері: 300 грн. з особи
Квитки на фестиваль можна придбати у Квиткових касах "ОТ-ОТ", вул. Галицька, 3 та при вході на фестиваль у дні фестивалю, - повідомляють оганізатор фестивалю.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!