У Львові планують збудувати шість басейнів у кожному районі

3379 0
Ініціатива приурочена до 200-ліття плавання в місті.

Наступного року у різних мікрорайонах Львова можуть розпочати будувати шість нових басейнів. Відповідну пропозицію озвучив міський голова АНдрій Садовий під час виконкому ЛМР сьогодні, 25 жовтня.

Ініціатива приурочена до 200-ліття плавання в місті. У міській раді вже напрацювали перелік земельних ділянок, де це можливо зробити. За кожною з них мають підготувати дорожні карти та визначити, яким чином там можна зубудвати басейн – у партнерстві, у співпраці з забудовником чи самостійно.

Читайте також: Біля парку Погулянка у Львові планують збудувати спортивно-відпочинковий комплекс

Окрім цього, Андрій Садовий зазначив, що місто докладе зусиль, щоби відновити роботу спорткомплексу «Динамо», що на вул. Стуса. Водночас для цього потрібна згода керівництва комплексу та профільного міністерства, яке опікується закладом.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!