Нацбанк хоче дозволити під час карантину роботу обмінників та ломбардів

2430 0
Це дозволить забезпечити безперебійність надання фінпослуг.
Фото: Дзеркало тижня

Фото: Дзеркало тижня

Національний банк звернувся до Кабміну з пропозицією дозволити всім небанківським фінансовим установам надавати свої послуги під час дії введених обмежувальних заходів.

Про це повідомляє пресслужба регулятора.

У НБУ вважають, що сьогодні послуги з обміну валют, переказу коштів, небанківського кредитування, інші послуги небанківських фінустанов користуються значним попитом у населення.

Читайте також: Курс гривні, карантин і нерухомість. як зараз працює ринок квартир в новобудовах Львова

Тому пропонує Уряду внести зміни до постанови №211 від 11 березня, дозволивши надання всіма фінансовими установами послуг під час дії обмежувальних заходів. Це дозволить забезпечити безперебійність надання фінпослуг всім громадянам.

17 березня Кабінет Міністрів припинив роботу підприємств, діяльність яких передбачає приймання відвідувачів. Це обмеження не поширюється на банки та страхові компанії, однак поширюється на інші небанківські фінустанови (пункти обміну валют, фінансові компанії, кредитні спілки, ломбарди та ін.).

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!