Де та коли у Львові найчастіше трапляються ДТП

2715 0
Найбільше аварій на Львівщині минулого року, згідно зі статистикою, трапилось у п’ятницю. Найчастіше водії у 2014-му потрапляли в ДТП після обіду останнього робочого дня.

Про це сьогодні розповів керівник управління Державтоінспекції Львівщини Олександр Хутняк під час прес-конференції, повідомляє «Вголос».За словами Олександра Хутняка, саме в п’ятницю, в другій половині доби (із 15:00 до 24:00) на Львівщині ставалося найбільше дорожньо-транспортних пригод.

 «Хотілося б, щоб у цей день і в таку пору доби учасники дорожнього руху більше уваги приділяли дотриманню правил поведінки на дорозі та законності. Щодо віку, то учасниками дорожньо-транспортних пригод є переважно люди, старші за 35 років», – зазначив очільник управління.Всього впродовж 2014 року у Львівській області було зареєстровано понад 9 тисяч дорожньо-транспортних пригод, серед яких 1684 – ДТП із постраждалими.

Як уже раніше повідомляло tvoemisto.tv, у Львові визначено 25 місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, тобто аварійно небезпечних ділянок вулично-шляхової мережі, де за статистикою найчастіше трапляються аварії, у яких травмуються або гинуть люди.   ДАІ Львова зауважує, "що як найаварійніші" слід виокремити такі перехрестя: пр. Червоної Калини – вул. Хуторівка; вул. Липинського – вул. Замарстинівська, вул. Кульпарківська - вул.Перфецького. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!