Охоронцям «Старгорода», які смертельно побили відвідувача, загрожує до 5 років ув’язнення

4683 0
Інцидент трапився ще 9 квітня торік.
фото: Вголос

фото: Вголос

П’ятьом охоронцям львівського ресторану «Старгород», які торік 9 квітня смертельно побили одного з відвідувачів, повідомили про підозру у вбивстві через необережність. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Підозрювані перебувають під домашнім арештом та сплатили заставу. Досудове розслідування триває. Санкція ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність, вчинене групою осіб без попередньої змови між собою) передбачає позбавлення волі до 5 років. 

Читайте також: Львівським патрульним, яких підозрюють у вбивстві юнака, загрожує до 10 років ув’язнення

Нагадаємо, вночі 9 квітня після конфлікту з охоронцями ресторану «Старгород» помер мешканець Червонограда. Охоронці заломлювали відвідувачу руки за спину та почали бити. Обличчя притиснули до асфальту, після чого чоловік задихнувся, що й стало причиною його смерті.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!