Політична реклама

Ожеледиця у Львові протримається ще два дні

881 0
Синоптики застерігають: 13-15 лютого на дорогах Львова та області – ожеледиця. Державтоінспекція закликає водіїв бути максимально уважними та обережними за кермом.

Зокрема, за повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 13-14 лютого погода буде хмарною із проясненнями, вночі та вранці подекуди туман, слабка ожеледь. У п’ятницю, 15 лютого, за прогнозами синоптиків, - вночі та вранці місцями невеликий мокрий сніг. 

ДАІ просить водіїв бути якомога обережнішими за кермом, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. 

"Будьте особливо уважними на спусках та підйомах, шляхопроводах, наближаючись до пішохідних переходів та біля шкіл. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтеся безпечного інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрувань", - наголошує прес-служба управління ДАІ у Львівській області. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!