Паспортний сервіс у центрі Львова розширять до двох поверхів

2396 0
У листопаді він зможе обслуговувати до півтисячі осіб.
Роман Балук/ZIK

Роман Балук/ZIK

Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» на першому поверсі «Головної пошти» (вул. Словацького, 1) розширять. У листопаді він зможе приймати щоденно до 500 осіб. Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на прес-секретаря держпідприємства «Документ» Володимира Поліщука.

«Наступного місяця проводитимуть ремонтні роботи. Розраховуємо, що у кінці жовтня – на початку листопада у Львові почне працювати оновлений "Паспортний сервіc"», – говорить він.

За його словами, львівська філія «Паспортного сервісу» перемогла в тендері на право орендувати приміщення на другому поверсі будівлі. Після ремонту там будуть приймати громадян, а на першому поверсі оброблятимуть документи.

«Зараз центр займає 130 м2 і обслуговує у середньому 200 людей на день. Після розширення його площа збільшиться на 490 м2, на день він зможе прийматиме до 500 людей. Відвідувачі матимуть змогу замовляти закордонні біометричні паспорти та супутні послуги зі страхування, апостилювання, у разі потреби – довідки про несудимість. Мешканці району також можуть замовити ID-картки», – розповідає Поліщук.

Нагадаємо, що у Львові діє два «Паспортні сервіси» - на вулицях Словацького, 1 та Богдана Хмельницького, 212.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!