Патрульна поліція Львова отримала нового керівника. Доповнено

7897 0
Сьогодні, 6-го червня, у Львові представили нового керівника Патрульної поліції міста.

Сьогодні о 13:00 в Управлінні патрульної поліції міста Львова, що на вулиці Перфецького,19 відбувся брифінг-представлення нового керівника. Новим очільником Патрульної поліції Львова став Роман Пилипенко, уродженець Донецька, що раніше займав посаду очільника Патрульної поліції Запоріжжя, інформує Львівський портал.

Як повідомили раніше Tvoemisto.tv джерела, близькі до правоохоронних органів, змінять керівника та двох його заступників. Відомо те, що новий шеф поліції Львова – із Запоріжжя, його нові заступники – із Сєвєродонецька і Києва.

Читайте також: Що задекларував за 2015 рік начальник поліції Львова Антон Пузиревський

34-річний Роман Пилипенко народився у Макіївці Донецької області. Під час навчання у школі входив до Пласту. У 2005 році закінчив Донецький юридичний Інститут МВС при Донецькому університеті за спеціальністю «Правознавство», а у 2008 році – Донецький національний університет за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці». У 2001 році пішов працювати в МВС. Від липня 2005 по серпень 2008 року працював оперуповноваженим у відділі боротьби з правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності. У 2015-2016 роках вже працював у Патрульній поліції Львова, спершу на посаді командира роти, а згодом – заступника начальника, інформує Zaxid.net.

Нагадаємо, колишній керівник Патрульної поліції Львова Антон Пузиревський 17-го листопада був призначений тимчасовим виконувачем начальника, після того, як його попередника Юрія Зозулю призначили начальником управління патрульної поліції міста Києва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!