Політична реклама

Перелік помилок, які допускають при зберіганні їжі в холодильнику

1559 0
Сучасна промисловість пропонує нам широкий вибір як самих холодильників, так і пакувальних матеріалів, що продовжують термін зберігання харчової продукції, проте, незважаючи на це, нерідко доводиться витягувати з холодильника зіпсовані продукти і викидати їх.

Найпоширеніші помилки під час зберігання продуктів у холодильнику пропонує Вкурсе.

Негерметичне пакування або повна його відсутність, що дозволяє мікроорганізмам проникати в їжу, зменшуючи термін її придатності. Також це сприяє поширенню різних запахів по всьому холодильнику.

Залишена в каструлі чи контейнері ложка або вилка, що знову-таки порушує герметичність. Крім того, відбуваються окислювальні процеси.

Щільно загорнуті в поліетилен свіжі фрукти чи овочі— поліетилен першкоджає вільній  циркуляція повітря, від чого продукти псуються швидше.

Зберігання пляшок з молочною продукцією на дверцятах холодильника — дверцята холодильника є найтеплішою його зоною. Тут зручно зберігати пляшки та банки, але не з молоком, кефіром чи йогуртом .


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!