Політична реклама

Перетин кордону з Польщею триватиме до 15 хвилин

1365 0
Процедура перетину польського кордону триватиме не довше 15 хвилин: автобуси реєструватимуть за 9 хвилин, легкові автомобілі перевірятимуть до 2 хвилин, а процедура митного контролю триватиме не більше 5 хвилин. Таку інформацію подав сьогодні під час круглого столу начальник відділу прикордонного контролю та реєстрації Львівського прикордонного загону Олександр Миколайович Крилов.

Попри закінчення Євро-2012 «прикордонники намагатимуться не знижувати темпів пропуску громадян через кордон, забезпечуючи ритмічність процедури». Надалі Львівський прикордонний загін планує впроваджувати інноваційні способи для полегшення перетину кордону, а також продовжуватиме застосовувати випробувані під час Євро-2012 перетин з «однією зупинкою», тобто реєстрацію лише на стороні Польщі, – зазначив Олександр Крилов.
 
Також продовжиться співпраця із туроператорами, що під час Євро-2012 надавали попередні списки туристів, які планували здійснювати закордонну подорож. Олександр Крилов наголосив, що прикордонники докладатимуть всіх зусиль, щоб на кордоні не утворювалось довгих черг, а сама процедура перетину була короткотривалою.
 

Під час чемпіонату Євро-2012 Рава-Руський прикордонний загін, Львівський аеропорт та Львівський прикордонний загін оформили понад 29 тис. вболівальників. Це 16 делегацій УЄФА, 329 організованих груп, 2252 транспортні засоби, з них: 275 літаки, 98 автобусів, 1881 легковий автомобіль.

Джерело: Варіанти

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!