Політична реклама

Під час Євро-2012 на кільцевій дорозі у Львові частково обмежуватимуть рух транспорту

1302 0
На час Євро-2012 кільцеву дорогу у Львові не закриватимуть, але на ній частково будуть обмежувати рух транспорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Ілюстрація

Ілюстрація

«На час проведення матчів Євро 2012 будуть задіяні ділянки кільцевої дороги міста Львова. Цей об’їзд ще не задіяний в рух, бо ведуться ремонтні роботи на цих дорогах – зі Стрия поворот через Ходорів, Жидачів, Рогатин з виїздом на Перемишляни. Такий об’їзд кільцевої дороги.

Прийнято рішення, що на даний час кільцева дорога не буде зупинятись, тільки буде обмежуватись періодами рух транспорту. Ми розуміли, що це спричинить незручності учасникам дорожнього руху, які хочуть заїхати у Львів. Додаткові виїзди на кільцеву дорогу будуть збудовані. Поки нема резервного шляху виїзду, іншого варіанту не було», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!