Прогноз погоди у Львові: ранкові град та грози

2928 0
Синоптики прогнозують короткочасні дощі протягом трьох днів у Львові.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що на території Львова сьогодні, 15 серпня, вранці та вдень очікуються грози, подекуди сильні зливи та град, передає прес-служба ЛМР,

За прогнозами синоптиків, сьогодні у місті спостерігатимуть мінливу хмарність. Вранці та вдень короткочасні дощі, грози, град. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 15-17°, вдень 23-25° тепла.

Читайте також: Спека до +29 та невеликий дощ. Прогноз погоди у Львові на тиждень

16 серпня: мінлива хмарність. Короткочасні дощі, грози. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 21-26° тепла.

17 серпня: мінлива хмарність. Вночі без опадів. Вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 23 -28° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!