Поліцейські викрили двох підлітків, які обікрали церкву на Львівщині

857 0
За крадіжку грошей зі скриньки для пожертв п’ятнадцятирічним мешканцям райцентру загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.
фото поліції у львівській області

фото поліції у львівській області

У Дрогобицький районний відділ поліції надійшло повідомлення від священника одного з місцевих храмів про крадіжку грошей зі скриньки для пожертв. Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області, зловмисник проник у церкву через вікно. У скриньці для пожертв були гроші у сумі близько однієї тисячі гривень.

Читайте такожЧиновника з Львівської ОДА, якого впіймали на хабарі, відпустили під заставу

Окрім цього, з’ясували, що до злочину причетні двоє 15-річних мешканців райцентру, яких раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки та перебували на випробувальному терміні.

Слідчі Дрогобицького районного відділу поліції повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!