У Львові помер військовий дивізії «Галичина» Роман Шумський

2847 3
У жовтні цього року йому мало виповнитися 95 років.
Фейсбук Юрія Дацька

Фейсбук Юрія Дацька

13 серпня помер військовий дивізії «Галичина» та командир Самооборонного кущового відділу УПА Роман Шумський. Про це повідомив на своїй історик Юрій Дацько на своїй сторінці у Фейсбуку.

«У цьому невеликому чоловікові була незламна воля, велика душа і весела вдача. Він був завжди усміхнений, чим викликав до себе прихильність. Нам буде бракувати Його», – йдеться у повідомленні.

У жовтні цього року йому мало виповнитися 95 років. Похорон Романа Шумського відбудеться в четвер, 15 серпня, в його рідному місті Радехові.



Читайте також:
16 Серпня, 2019 10:04
666 ... а що не так в моєму дописі ? ... може надасте свої аргументи -заперечення ? ...
16 Серпня, 2019 09:17
не зе три шістки, зміни нік а то пишеш "як" комуняка!
15 Серпня, 2019 17:15
666 ... певне крім отої "славнозвісної" дивізії СС "Галичина" була ще якась дивізія Галичина"... не "СС" ... і там воювали за звільнення України (і всієї Європи) від отої "коричневої чуми ХХ сторіччя " , проти гітлерівської Німеччини і її фюрера адольфа хітлера (якому присягали на вірність оті дивізійники отої дивізії "СС") ... але про неї чомусь ніхто нічого не чув і не знає ... навіть в "інституті" п.в'ятровича ...
... померла просто людина ... най собі з Богом спочиває ... і не треба танцювати на кістках померлих ... навіть якщо вас , панове журналісти , конкретно "повечеряли " ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!