Політична реклама

Продовжують скасовувати рейси «АероСвіту»

1025 0
Декілька сьогоднішніх рейсів авіакомпанії «АероСвіт» скасовані. Зокрема, літаки компанії не вилетять в Єреван, Афіни і Бухарест. Про це свідчить інформація на онлайн-табло міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Про це пише "Львівський портал" з посиланням на "Коментарі". 

Зокрема, скасовано рейси до Єревану на 12:50 та до Афін на той самий час. Також відмінено рейс на Бухарест на 13:25.

Рейс на Гоа відкладений з 13:40 на 18:10, а на Баку з 13:05 на 14:05.

Крім того, скасовано рейс компанії з Бухареста, який повинен був прилетіти в Бориспіль о 17:45, рейс з Афін до 19:10 та з Єревану о 19:15.

Водночас деякі рейси «АероСвіту» з Києва до Москви сьогодні вранці вилетіли.

Як повідомляли «Коментарі», вчора «АероСвіт» скасував вісім рейсів прибуття і дев’ять рейсів на відправлення з аеропорту «Бориспіль».

Раніше аеропорт погодився обслуговувати рейси авіаперевізника тільки після внесеної часткової передоплати і заявив, що у разі невиконання гарантійних зобов’язань або затримок з подальшою передоплатою аеропорт «Бориспіль» припинить обслуговування рейсів авіакомпанії на виліт з 12:00 9 січня 2013 року. До цього, про відмову обслуговувати літаки «АероСвіту» через борги заявляли аеропорти Москви, Мінська і Донецька, а в аеропорту Варшаві 4 січня через борги авіаперевізника був арештований літак компанії.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!