Політична реклама

Ремонт цирку у Львові обіцяють закінчити до кінця року

1213 0
Ремонт Львівського цирку обіцяють закінчити до кінця 2011 року, повідомив комерційний директор Львівського державного цирку Роман Здреник.

Нагадаємо, в березні 2011 року в цирку була велика пожежа. Зараз потрібно замінити несучі опори куполу, які покрутились від вогню, відремонтувати покрівлю з боку вул. Городоцької, внутрішнє покриття куполу. Передбачено ремонт другого поверху з заміною вікон, заміна глядацьких крісел (1,8 тис штук), покриття манежу.

25 травня, згідно з наказом Кабміну з резервного фонду Державного бюджету України, на 2011 рік виділено 8 733,562 тис. гривень Міністерству культури для проведення заходів, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайної ситуації на території Львівського державного цирку.

Джерело: ZAXID.NET

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!