Політична реклама

Рейтинг авто, які найчастіше купують, очолила Toyota

1062 0
Седан Toyota Corolla названий автомобілем, який найкраще у світі продається, за підсумками продажів за перші шість місяців 2012 року. Якщо позитивна динаміка збережеться, у «Королли» є всі шанси знову закінчити рік на першому місці, як це вже було в 2011 році.

За результатами перших шести місяців 2012 року седан Toyota Corolla вирвався у світові лідери за обсягом продажів. Так, за звітні півроку компанія Toyota продала 586 381 машину цієї моделі. За інформацією інтернет-порталу Best Selling Cars Blog, який склав рейтинг продажів автомобілів у 80 країнах світу, з такими темпами у «Королли» в цьому році є шанс знову стати світовим бестселером, адже минулий рік ця модель закінчила на першому місці з результатом 1 141 709 проданих автомобілів.

Другим за весь 2011 рік був Ford Focus. І в нинішньому півріччі він поки теж займає другий рядок: за перші шість місяців продано 502 834 авто. На третьому місці розмістився седан Volkswagen Jetta: його продажі дорівнюють 456 367 автомобілів. Такий же порядок місць ця трійка лідерів займає у списку світових червневих продажів.

Компанії Toyota і VW також увійшли і в світову п'ятірку лідерів: четвертий рядок рейтингу займає седан Toyota Camry з 399 659 проданими автомобілями, а на п'ятій позиції — Volkswagen Golf, який за минулі півроку розійшовся накладом у 393 413 штук.

У порівнянні з минулим першим півріччям, в 2012 році найбільший приріст продажів показали такі моделі, як Suzuki Swift (16 місце, +15 позицій), Opel Astra (19 місце, +8 позицій) і Toyota Camry (4 місце, +8 позицій ). Різко рвонув у лідери Volkswagen Jetta (3 місце, +7 позицій), додали Nissan Tiida (9 місце, +6 позицій), Hyundai Accent (13 місце, +6 позицій) і Honda CR-V (14 місце, +6 позицій).

Але є і аутсайдери. Так, в цьому півріччі помітно скинув темп китайський Wuling Sunshine (17 місце, — 10 позицій), який за підсумками світових продажів 2011 зайняв 7 місце, випередивши на два рядки навіть такий відомий хіт, як пікапи Ford F-Series. Також в цьому півріччі відчутно просів Volkswagen Polo (12 місце, — 8 позицій) і відкотилася назад Hyundai Elantra (11 місце, — 5 позицій).

Джерело: ZN.UA

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!