Політична реклама

Розмітку на вулиці Зеленій у Львові обіцяють нанести до кінця тижня

1001 0
Вулицю Зелену у Львові після ремонту відкрили ще 31 жовтня, однак ще досі тут не нанесли дорожньої розмітки. Як пояснив 22 листопада на брифінгу в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта, було змінено проект. Зараз його доробляє інститут «Львівдіпрокомунбуд».

 «Днями ми отримаємо проект і ще нанесемо розмітку для безпеки руху», – сказав Фалюта. Він наголосив, що це буде зроблено до кінця тижня.

Водночас представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні також пояснив, що з розміткою виникла складність. «Коли ми отримали проект на руки, там було передбачено велодоріжки по вул. Зеленій поза межами проїзної частини. Однак, під час будівництва були внесені зміни в проектну документацію, і велодоріжку винесли на проїзну частину. Відтак, повністю змінився проект організації дорожнього руху і зараз проектний інститут вносить зміни до проекту. Як тільки він буде готовий, ми зробимо розмітку. Затримка не за будівельниками, а за проектним інститутом», – каже Добоні.

Джерело: ZIK

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!