Рятувальники зі Львівщини стали переможцями Чемпіонату України з водного туризму

723 0
Це представники гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

Рятувальники Львівщини здобули перемогу у Чемпіонаті України з водного туризму. Про це повідомили у ДСНС Львівської області.

Змагання відбулися на річці Чорний Черемош поблизу села Дземброня, що на Івано-Франківщині. Турнір тривав впродовж пʼяти днів, від 30 квітня до 4 травня.

Тут також і змагалась команда працівників ДСНС Львівщини. Це представники гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення: Віталій Бранець, Вадим Горлов, Ігор Пушкар, Василь Штапінець.

За результатами турніру рятувальники, у класі човнів «катамаран-четвірка» (С-4), здобули золоту нагороду в загальному заліку. Також перші місця вони посіли на етапі ралі – довга гонка, спринт – коротка гонка та слалом.

Нагадаємо, що на Львівщині сезон водного відпочинку зазвичай починається з травня, проте цього року – з квітня. Перелік локацій, які допоможуть організувати для усіх охочих відпочинок на воді тут.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!