Політична реклама

Садовий проти продажу алкогольних напоїв у кіосках Львова

1168 1
Сьогодні на пленарному засідання Львівської міської ради мер Андрій Садовий ініціював заборону продажу алкогольних слабоалкогольних напоїв у МАФах. Відповідний проект ухвали міський голова доручив підготувати на наступне пленарне засідання, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Треба пам’ятати, що Україна сьогодні посідає перше місце по дитячому алкоголізму. Вражає інформація медиків, що кожна четверта дитина, яка потрапляє в лікарні з отруєннями - це алкогольні отруєння. Такого ніколи раніше у нас не було. Тому я буду ініціювати, щоб на наступні наші пленарні засідання ми підготували проект ухвали, яким заборонили продаж слабоалкогольних напоїв і алкогольних напоїв в МАФах і тих спорудах, які до них прирівнюються...  Це питання здоров’я дітей і нашої нації», - зазначив мер Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові за 9 місяців цього року у реанімаційне відділення міської дитячої лікарні з алкогольним отруєнням потрапило 26 дітей.

А за інформацією завідувача реанімаційного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні Ігоря Лукасевича, кожне третє отруєння – алкогольне. Отруюються змішаними енергетичними напоями, пивом та етанолом.

20 Жовтня, 2011 16:24
Кир Підтримую!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!