Політична реклама

Місцеве самоврядування допоможе вести боротьбу з корупцією, - Ян Томбінські у Львові

1570 0
Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські на Другому Всеукраїнському Форумі місцевого самоврядування сьогодні у Львові пояснив, у чому важливість впровадження місцевого самоврядування.

За словами Яна Томбінські, територіальне самоврядування покращить можливості економічного розвитку регіону. Також розширення повноважень місцевих громад  допоможе створити школу політичних лідерів, які з локального самоврядування зможуть перейти на вищий рівень політичної  відповідальності.

Окрім того, місцеве самоврядування допоможе вести боротьбу з корупцією та дозволить краще, ніж на центральному рівні, контролювати фінансові потоки.

«З боку ЄС ми можемо надати підтримку цим процесам. Це експретна підтримка, фінансова. ЄС вже фінансує в Україні багато проектів, які сапрямовані на підтримку місцевого самоврядування», - зазначив Ян Томбінські.

Трансляцію Форуму місцевого самоврядування можна дивитись онлайн.

Детальну програму першого дня можна подивитись ТУТ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!