Нестандартно про любов. Підбірка привітань від силовиків і антикорупціонерів

1158 0
Вказати коханих у своїх деклараціях, подбати про їх безпеку під час руху а також кохати – закликають правоохоронці. Пропонуємо підбірку милих привітань із Днем святого Валентина від держслужбовців.
Фото:Національна гвардія України

Фото:Національна гвардія України

Деякі державні служби на своїх сторінках у соцмережаї опублікували креативні привітання із Днем закоханих. Так Національне агентство з питань запобігання корупції закликає «зробити приємність» коханим і вказати другу половинку у своїй декларації. А патрульні нагадують про дотримання ПДР, закликають: «кохайтеся та залишайтеся в безпеці».

«Досі шукаєте як романтично зізнатися в коханні? Вкажіть другу половинку у своїй декларації. Звісно, якщо ваш коханий чи кохана належать до членів сім‘ї суб‘єкта декларування», – йдеться на Фейсбук сторінці НАЗК.


У Патрульній поліції України нагадують про стосунки без насильства та публікують милу підбірку малюнків у стилі «Кохання це». Також нагадують і про правила безпеки на дорозі.

 

Несподівана романтика і від МВС України. «Кохати і бути коханим - найбільше щастя на землі!»– пишуть вони.

 

 

«Love Is... - це разом берегти історичну спадщину», - кажуть у Бюро спадщини у Львові

Нагадаємо, сьогодні у світі відзначають день усіх закоханих, люди вшановуватимуть пам’ять і проситимуть заступництва у святого Валентина.На Львівщині у одному з храмів Самбора можна приклонитися до мощей святого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!