Шахтар-Говерла. До стадіону курсуватимуть шатл-баси

10120 2
У суботу, 1 серпня, о 19:30 год. на «Арені Львів» в рамках Ліги «Парі - Матч» відбудеться футбольний поєдинок між командами «Шахтар» та «Говерла». Для комфортного доїзду на стадіон курсуватимуть додаткові автобуси.

Як повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, для комфорту вболівальників до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

До початку матчу з 18:30 год. шатл-баси курсуватимуть з пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до вул. Вернадського. Після закінчення матчу з 21:30 год. автобуси будуть курсувати так: до кінотеатру ім. О. Довженка відправлятимуться з перехрестя 8-ма дорога – вул. Вернадського, а до пл. Петрушевича – з перехрестя вул. Стрийська – вул. Сокільницька. Автобусні та тролейбусні маршрути, що їдуть в напрямку стадіону,  курсуватимуть у звичному режимі.

«Зважаючи на те, що на матч очікують близько 3 тис. глядачів, на зазначених маршрутах курсуватиме по одному шатл-басу», - зазначив Ігор Собенко.


Читайте також:
30 Липня, 2015 12:35
львів’янка А ще кумедніша, безглуздіша, недоречніша і… тупіша, власне сама назва футбольної ліги - «Ліга «Парі-Матч»!!!!!!!!!!!!!!!
І Шо за Лось придумав??????????!!!!!!!!...........
30 Липня, 2015 12:25
львів’янка Пляцок (замість "блін")
- і ШО українською означає "шатл-баси"???!!!
Мо` просто - рагулізм???!!!...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!