Шахтарі планують перекрити дорогу Львів – Рава-Руська

2091 1
Це протест гірників проти невиплати зарплати.
ілюстративне фото: Терміново

ілюстративне фото: Терміново

Шахтарі ДП «Львіввугілля» 1 та 2 листопада перекриватимуть дорогу міжнародного значення Львів – Рава-Руська. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомляє Незалежна профспілка гірників України.

Як йдеться в повідомленні, дорогу перекриватимуть з 10:00 до 12:00. Лист із відповідним зверненням гірники направили т. в. о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олегу Акімову, міністру енергетики і вугільної промисловості Ігорю Насалику, Голові Львівської ОДА Олегу Синютці та Начальнику поліції Львівської області Валерію Середі.  

Причиною такої акції протесту є невиплата гірникам заробітної плати за вересень цього року.

Читайте також: На Львівщині розблукували міжнародну трасу, яку перекривали дві доби. Доповнено

Перекриття дороги також є акцією солідарності львівських гірників з лисичанськими шахтарями, які вже дванадцяту добу перебувають під землею, вимагаючи виплати заробітної плати.

Зазначимо, що сьогодні Президент України Петро Порошенко долучився до вирішення ситуації і наказав Уряду вирішити нагальні проблеми, пов’язані з вугільної галуззю, про що інформує голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй Facebook-сторінці.


Читайте також:
30 Жовтня, 2018 17:32
666 ... не ту дорогу вони обрали ... а цю хоч най навіть перериють ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!