Ще один автобус у Львові курсуватиме за новим маршрутом

23380 0
Цей маршрут обслуговує перевізник «Міра і К».
Фото: Андрій Білий

Фото: Андрій Білий

У Львові автобусний маршрут №25 змінив курсування. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

Відтак, він курсуватиме за таким маршрутом: 

вул. М. Кордуби – вул. Опришківська – вул. Б. Хмельницького – вул. В. Липинського – просп. В. Чорновола – вул. П. Куліша – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Т. Копистинського – вул. Любінська – вул. І. Виговського – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – вул. Стрийська (ТРЦ «Кінг Крос Леополіс») – вул. Стрийська (автовокзал) – вул. Наукова – вул. Кульпарківська – вул. І. Виговського – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – вул. П. Куліша – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького – вул. Опришківська – вул. М. Кордуби.

«Одночасно припинив роботу маршрут №25а. На лінії працював один автобус, який підвозив мешканців до Автостанції №2 з подальшою безкоштовною пересадкою на маршрут №25», – повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

Актуальні розклади руху можна переглядати за посиланням: https://lviv.rozklad.in.ua/.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що ще один автобус у Львові курсуватиме за новим маршрутом. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!