Політична реклама

Щоб уникнути ДТП, на Пасічній у Львові встановлять світлофор

1003 0
У Львові на вулиці Пасічній, де минулого тижня машина в’їхала у зупинку, таки встановлять світлофор. У неділю за кілька метрів автівка там же знесла електроопору.

 

Нагадаємо, минулого четверга місцеві мешканці перекрили дорогу та вимагали ліквідації аварійності.

На ділянці, де одна за одною стаються аварії, вже встановили попереджувальні знаки та дороговказ обмеження швидкості. Стару розбиту зупинку прибрали. А маршрутчиків зобов’язали зупинятися лише у відведеній на те кишені. За цим тепер тут у години пік зранку та ввечері пильнують даівці.

Та місцевим цього замало. Кажуть, менше аварійною дорога не стала.

Світлофор буде. Та й це ще не всі дорожні реформи на цьому клаптику дороги, переконують посадовці.

Також Личаківська адміністрація буде клопотати про демонтаж кіосків, які, за словами мешканців, добряче закривають проїжджу частину.

Люди, які минулого тижня перекрили дорогу на знак протесту, попереджають, якщо слова чиновників розійдуться з ділом - зупинять рух транспорту безстроково, повідомляють Головні новини Львова.

Тим часом посадовці і самі не на жарт схвильовані зачарованим колом на Пасічній. І готові боротися не лише фізично, а й духовно.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!