Сьогодні на Львівщині попрощаються із військовим Романом Задорожним

1023 0
Роман Задорожний загинув 30 серпня біля м. Попасна Луганської області внаслідок ворожого обстрілу.
Фото: 24 ОМБр імені короля Данила, прес-служба

Фото: 24 ОМБр імені короля Данила, прес-служба

Прощання з військовим ООС Романом Задорожним, який загинув 30 серпня під час ворожого обстрілу на Сході України, відбудеться сьогодні, 2 вересня. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

О 09:00 відправлять панахиду у Храмі УГКЦ Преображення Господнього у селі Спас. О 10:00 відбудеться зустріч Героя біля храму УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці м. Кам’янка-Бузька. Прощання з Романом Задорожним розпочнеться об 11 у будинку по вул. Сагайдачного, 14-а, у м. Добротвір, де о 12:00 почнеться чин похорону.

Поховають Романа Задорожного на місцевому цвинтарі у Добротворі. Мешканців громади просять вийти з домівок у зазначений час для вшанування пам’яті та прощання із загиблим Героєм.

Нагадаємо, старший солдат, заступник командира бойової машини 24-ОМБр імені Короля Данила Роман Задорожний загинув 30 серпня біля м. Попасна Луганської області внаслідок ворожого обстрілу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!