Сьогодні у Львові поховають освітянку Любомиру Мандзій

6866 0
Вона померла на 48-му році після боротьби з важкою хворобою.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Сьогодні у Львові відбудеться чин похорону за 48-річною освітянкою, науковицею, заступницею міністра освіти і науки України Любомирою Мандзій, яка після важкої хвороби померла 27 листопада. Про це повідомила сім’я Любомири Мандзій.

Читайте також: Померла заступниця міністра освіти України Любомира Мандзій

О 10:00 у храмі Вознесіння Господнього, що на вул. Любінській, 111, відбудеться Божественна літургія, а опісля – чин похорону.

Нагадаємо, після важкої хвороби пішла із життя заступниця міністра освіти і науки України Любомира Мандзій. Вона була директоркою департаменту освіти і науки Львівської ОДА, начальницею управління Державної служби якості освіти у Львівській області, заступницею Міністра освіти і науки України та виконувала обов’язки міністра освіти і науки України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!