Сьогодні у центрі Львова відбудеться велозаїзд. Чи перекриватимуть рух

1812 0
Учасниками події будуть учні 62 школи.
Фото: Назарій Фарш/ІА Дивись.info

Фото: Назарій Фарш/ІА Дивись.info

Сьогодні, 12 вересня, в рамках відзначення Олімпійського тижня педагогічний колектив середньої школи № 62 проведе масовий велозабіг за маршрутом проспект Свободи – Брюховичі, передає прес-служба ЛМР.

Учасниками події стануть учні п’ятих – одинадцятих класів, батьки, вчителі, а також усі охочі. О 12:45 збір учасників на просп. Свободи, о 13:15 початок заїзду від просп. Свободи, 16.

«Основною метою проведення велозабігу є популяризація здорового та активного способу життя серед учнів, батьків та вчителів, а також святкування Олімпійського тижня», – зазначив організатор велозабігу вчитель фізичної культури СШ № 62 Юрій Панчишин.

Читайте також: Чому їздити Львовом на велосипеді без шолома – нерозумно

Участь у заході для усіх охочих — безкоштовна. Як повідомляє Zaxid.net, за маршрутом велозаїзду можливе ситуативне перекриття руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!