Сотні письменників, книг і презентацій: Програма Літературного фестивалю у Львові

3228 0
На цьогорічному 21 Форумі видавців у Львові заплановано сотні презентацій нових книг, читань та дискусій. Остаточну програму заходу ще формують, однак Форум вже оприлюднив програму 9 Літературного фестивалю.
Фото: my-favourite-books.tumblr.com

Фото: my-favourite-books.tumblr.com

Зокрема планується, що Ігор Померанцев презентує нову книгу «Вільний простір», громадська ініціатива презентує «Бібліотеку Майдану», журнал «ШО» представляет проект: «Східний фронт». Література і життя на тлі війни, читання та діалог», Сергій Жадан і «Собаки в космосі» представлять новий диск тощо.

Крім того, заплановано багато дискусій та обговорень. Наприклад, «Площа. Суспільні протести — не лише новинна тема, а й літературний матеріал (іноді в реальному часі)», «Євромайдан зовні. Як розглядають мас-медіа Швеції/Фінляндії події в Україні, які почалися з Євромайдану» та багато інших.

А також – майстер-класи зі створення журналу, «10 слів про Пако»: триб'ют-вечір Юрка Покальчука та ін.

Програма Літфесту наразі не є остаточною і може змінюватися, зазначають організатори. Ознайомитись з нею можна тут.

Крім того, організатори вже оприлюднили програми проектів у межах Форуму: Donay Lounge, «Століття змін. Століття боротьби (1914-2014)», Intermezzo. Короткий фестиваль короткого оповідання.

Нагадаємо, Форум триватиме 11-14 вересня.

Читайте також: Тvoemisto.tv рекомендує: у Лвові видадуть розмальовку-антистрес для дорослих


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!