Спекотно і майже сухо. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1485 0
На вихідних буде ясна погода і без опадів.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Протягом усього дня сьогодні, 27 липня, у Львові буде триматися хмарна погода. Про це йдеться на сайті Синоптика. Ввечері очікують дощ. Температура коливатиметься від 16 градусів вранці до 25 удень.

У вівторок, 28 липня, хмарно буде вже вранці і такою погода протримається увесь день. Тільки під вечір небо стане ясним. Опадів не передбачають, водночас температурний максимум сягатиме 27 градусів тепла.

У середу, 29 липня, ранок буде похмурим. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Стовпчик термометра покаже 23-29 градусів вище нуля.

У четвер, 30 липня, погода залишатиметься похмурою протягом всього дня. Опадів не прогнозують. Температурний максимум становитиме 25 градусів із позначкою плюс.

У п’ятницю, 31 липня, у Львові буде прохолодніше. Стовпчик термометра підніметься лише до 21 градусу вище нуля. Без опадів.

На вихідних, 1-2 серпня, буде ясна погода, дощу не прогнозують. Температура коливатиметься від 21 до 23 градусів із позначкою плюс.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!