Політична реклама

Створено сайт для неофіційного гімну Євро-2012

1513 0
Відкрито офіційний сайт проекту «Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії» - www.eurohit.com.ua, який буде стежити за ходом конкурсу на визначення неофіційного гімну Євро-2012.

Портал вже отримав перші твори. На сьогодні українці надіслали на конкурс 31 текст для еврохіта. Конкурсантами стали автори віком від 14 до 76 років з різних куточків України. Із текстами можна ознайомитися у розділі УЧАСНИКИ.



Також портал містить всю необхідну інформацію про акцію, правила конкурсу й реєстраційну форму для авторів, розділ з новинами та інформацію про експертів проекту.

Нагадаємо, старт проекту оголосили 14 грудня. На конкурс приймаються музика і тексти українською, польською, англійською та російською мовами. Відбір пісень триватиме до 15 лютого 2012 року. Після обрання переможців конкурсу, журі визначить звукорежисера, аранжувальника, музикантів та вокалістів, які запишуть пісню на студії.

Акція започаткована радіостанцією «Хіт ФМ» та музичним телеканалом М1 за підтримки Благодійного фонду «Фонд Бориса Колеснікова» та приурочена до чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Єврохіт обере авторитетне журі, склад якого оголосять 18 січня 2012 року.

Окрім всенародного визнання та європейської слави, автори гімну отримають грошову премію від Фонду Бориса Колеснікова – $25 тис. за слова та $25 тис. за музику. До зйомки відео на неофіційний гімн Євро-2012 буде залучено одного з найавторитетніших кліпмейкерів, а на виробництво відеокліпу виділять $100 тис.

Презентацію нового хіта заплановано на початок квітня 2012 року. Пісня отримає широку медіа-підтримку: 300 ротацій в ефірі М1, 300 ротацій в ефірі М2 та 300 ротацій на «Хіт ФМ», - повідомив Інформаційний центр «Україна-2012».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!