На правах реклами

Свята наближаються: що подарувати на Миколая?

6431 0
Зовсім скоро, 19 грудня, ми святкуватимемо День Святого Миколая. В цей день, як відомо, прийнято дарувати подарунки усім, хто Вам не байдужий. То що ж подарувати на Миколая, щоб цей день став для Ваших рідних і близьких незабутнім та сповненим приємних емоцій?

1.  Звично, що на подарунки від Миколая найбільше чекають дітлахи. Але ж і дорослим так хотілось би отримати невеличкий сюрприз під подушку! Хорошим подарунком в такому випадку стане книга. До того ж сучасні видавництва здатні задовольнити найвибагливішого читача, і Ви зможете знайти книги найрізноманітніші як за змістом, так і за формою. Цікавим подарунком будуть класики у «новому обличчі», сучасні твори з неймовірними ілюстраціями або подарункові книги-альбоми, які чудово доповнять будь-яку домашню бібліотеку.

2.  Також чудовою розвагою для дорослих стануть настільні ігри. Вони все більше набирають популярності у Європі. Серед широкого асортименту сучасних ігор, Ви точно зможете відшукати те, що Вам підійде найбільше: ігри на ерудицію, на логіку, ігри-стратегії, чи веселі ігри для великих компаній. Цей подарунок точно сподобається Вашим друзям, адже наповнить новими емоціями вечірки, зустрічі та додасть азарту під час відпочинку від повсякденних турбот.

3.  Що підніме настрій та подарує радість холодного зимового вечора краще, ніж солодощі? Правильно, смачні солодощі! Пряники здавна були теплими і улюбленими ласощами багатьох дітей та дорослих. Саме тому Ви маєте чудову можливість зробити індивідуальний солодкий подарунок своїм близьким, завітавши у львівську майстерню пряників «Юрашки». Це місце унікальне, бо саме тут Ви знайдете те, чого не знайдете більше ніде: велике різноманіття смачних пряників різних форм і кольорів, випечених із смачного пряного тіста. А зараз, у період зимових свят, там Ви зможете вибрати пряники у формі сніжинок, Миколайчиків, ангеликів, ялиночок, героїв мультиків, і навіть пряничного будиночка. Більше того, майстерня пряників «Юрашки» дарує Вам можливість взяти участь або ж подарувати емоції, подарувати  майстер-клас  з виготовлення пряників та своїми руками спекти й прикрасити оригінальний солодкий подарунок. Це однозначно буде найоригінальнішим подарунком. Адже погодьтесь, хто ще вам колись дарував їстівний сувенір?

4.  Усі пам’ятаєте, як Вам маленьким бабуся в’язала теплі вовняні светри? А тепер і Ви цим презентом можете подарувати своїм близьким тепло і комфорт. Цей подарунок Ви зможете як придбати, так і зв’язати своїми руками, що зробить його ще ціннішим. Ваших друзів потішать нові рукавички, шапки чи светр зі стильними зимовими орнаментами чи зображенням новорічних оленів.

5.  Зараз на зміну звичним сувенірам у вигляді фігурок чи скарбничок приходять більш практичні аксесуари. Тому в якості подарунка на Миколая, Ви можете обрати, наприклад, термокружку, аби Ваші близькі мали змогу завжди смакувати гарячий чай чи каву на роботі, в університеті чи просто прогулюючись парком, що особливо актуально для холодної грудневої пори. Також чудовим вибором для Вас може стати чохол для мобільного телефону, який не вислизає з рук, чи оригінальної форми футляр для окулярів.

      Не лінуйтеся дивувати Ваших близьких, і вони віддячать Вам своєї любов’ю та увагою!

      Львівська майстерня пряників "Юрашки":

      вул.Краківська 14
      +38 (067) 674-99-37
      (032) 674-99-37

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!