Львів’ян просять долучитися до збору коштів на виготовлення тризубів для учасників АТО

1563 0
Кулони у вигляді мапи України з тризубом планують подарувати хлопцям, які перебувають на лікуванні у госпіталі, на День Незалежності.
Фото: Артур Кирєєв

Фото: Артур Кирєєв

Львів’ян просять долучитися до збору коштів на виготовлення тризубів для хлопців, які перебувають на лікуванні у госпіталі. Такі подарунки – кулони у вигляді мапи України з тризубом – планують подарувати хлопцям, які зараз захищають Україну від ворога на День Незалежності. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв.

Читайте також: «Ніхто не вірив». У Львові відкрили соціальне кафе для родин учасників АТО. Фоторепортаж

«У тому році ми замовляли у Влада Продана тризуби з срібла. І я був дуже вдячний Владу за вироби та ціну питання. Встиг поспілкуватися з Владом з приводу подарунків для хлопців на День Незалежності України. Він запропонував зробити новий кулон, якого в нього немає. Ціна питання 500 - 600 гривень», – написав Артур Кирєєв.

Кулони, які хочуть виробити цього року будуть у вигляді мапи України з тризубом, а на зворотній стороні буде напис 30 років Незалежності.

Читайте також: Пригости військового. У Львові можна придбати «підвісні» піци для ветеранів у госпіталі

За словами Артура Кирєєва, чим більше зберуть коштів, тим більша буде вага виробу та їхня кількість.

«Якщо будемо готувати 40 подарунків, то треба готувати 24 000 гривень. То не малі гроші, але на сорок подарунків не такі вже і великі», – додав ветеран.

Для тих, хто бажає долучитися до збору коштів, є відкритий рахунок:

4149499145448914 на ім’я Кирєєв А.Ю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!