Святослав Вакарчук дасть у Львові додатковий концерт проєкту «Оранжерея»

1156 0
До програми концерту увійдуть, як пісні проєкту «Оранжерея», так і незвичні, «домашні» версії відомих композицій Океану.
Фото: Вікторія Квітка

Фото: Вікторія Квітка

Святослав Вакарчук 29 березня у Львові дасть додатковий концерт «Оранжерея».

Новий музичний проєкт презентують о 17:00 год та о 20.00 год у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької. 

Проєкт «Оранжерея» народився восени 2020-го року. Святослав Вакарчук запланував великий тур ОЕ як окремий музичний проєкт, щоб показати пісні не на великому стадіоні, а у колі друзів, на затишному концерті. Так і народилась ідея проєкту, розповів співак. У листопаді 2020-го відбулась прем'єра першої пісні альбому під назвою «Знову». 

До програми концертів увійдуть, як пісні проєкту «Оранжерея», так і незвичні, «домашні» версії відомих композицій Океану.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!