Політична реклама

Синоптики прогнозують Україні ранню осінь

1070 0
Перші холоди прийдуть в Україну вже у вересні. Про це повідомляє директор українського Гідрометцентру Микола Кульбіда. За його словами, до кінця місяця погодні умови будуть різними, і значне потепління на наступному тижні зміниться на помірний температурний режим. Відтак, на початку вересня вже будуть перші прояви осені.

"З наступного тижня піде зростання температур, яке розпочнеться з західних областей. Потім пошириться на всій території України. Таким чином, наступного тижня літо в Україну повертається в повному розумінні цього слова. Температура повітря буде максимально досягати 30-35 градусів. 30-32 - це на Заході і на Півночі, 35 - це в Центрі та на Півдні України", - розповів Кульбіда.

Однак, за словами глави Гідрометцентру, цей процес не буде тривалим.

"26-27 серпня синоптична ситуація зміниться. Зміниться на такий помірний температурний режим", - зазначив він.

Кульбіда додав, що зміна ситуації супроводжуватиметься дощами: "Хоча ми вже не чекаємо таких потужних злив, які були на початку тижня". Він зауважив, що наприкінці місяця є ймовірність істотного похолодання.

На початку вересня вже будуть перші прояви осені: "Звичайно, після цього ще будуть періоди потепління, але сподіватися на спеку мабуть вже не варто", - наголосив Кульбіда.

Джерело: ТСН

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!