Ситуація на дорогах Львова: ДТП на Зеленій

2075 1
На вулиці Зеленій не розминулися дві автівки. У цій частині Львова очікують виникнення затору.
фото: photofact.in.ua, Варта 1

фото: photofact.in.ua, Варта 1

На вулиці Зеленій (район ДСК) трапилося ДТП. Даївці на місце автопригоди ще не прибули, можливим є утворення затору, – повідомляє «Варта 1» на своїй facebook-сторінці.

Окрім того, нагадуємо, що на ремонт закрили ще частину вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від площі Криничної до вулиці Гайдамацької.

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

 


Читайте також:
8 Червня, 2015 12:01
Львів'янин В одному з недавніх повідомлень про ДТП (тоді, правда, автор перепосту зі сторінки Варти гордо вказала своє ім'я - Юлія, прізвище не пам'ятаю) теж фігурували ті самі дві фотографії зліва. На цей раз вже вказане більш-менш точне місце ДТП. Затору, напевно, не буде, оскільки на фото справа видно, що вже підігнали транспорт для евакуації учасників ДТП. Загальний висновок - майстерність журналістів цього сайту росте з кожним днем (і з кожним ДТП), але рости ще є куди.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!