Ситуація на дорогах Львова: ДТП по місту, не курсує частина трамваїв. Оновлено

2456 2
Вранці у п'ятницю, 31 жовтня, у Львові зламався трамвай на площі Митній. Відтак, внизу вулиці Личаківської та на площі Митній ускладнений проїзд. Також двічі ламався трамвай №5: спочатку на перехресті Гонти-Хмельницького, а згодом - на Замарстинівській. Відтак, не курсують трамваї №4 і 5.
Трамваї на пл. Митній/Ілюстрація: transphoto.ru

Трамваї на пл. Митній/Ілюстрація: transphoto.ru

Також трапилось дві ДТП: на розі вулиць Кульпарківської-Перфецького та на перетині вулиць Стрийської та Чмоли. Відтак, тут утворився затор у бік автовокзалу, повідомили в ефірі радіо Львівська хвиля.

Крім того, військові, що дислокуються на Стрийській, переміщають спецтехніку, відтак, рух біля податкової адміністрації заблоковано.


Читайте також:
31 Жовтня, 2014 10:27
Ольга Ще ця ідіотська система не дає написати прізвище одного з найкращих січових командирів?! Ч--мо-ла Іван, син Симеона і Кароліни!
31 Жовтня, 2014 10:25
Ольга [***]ли, а не те, що ви там написали!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!